HAKKIMIZDA

DOĞTER kuruluşundan bu yana geçen kısa süre içerisinde, temel vizyonu olarak belirlediği; hızlı, kaliteli, evrensel standartlarda ve uzmanlaşmış hizmet anlayışını tüm Türkiye’ yi kapsayacak şekilde hızla yürütmektedir. DOĞTER Markası ile Cam Balkon Sİstemleri ve aksesuarları satmakta ve sigortacılık acenteliği hizmetini de sunmaktadır. Uzman kadrosu ve yüksek teknolojik imkanları ile kaliteyi sürekli arttırmaktadır. En son Teknolojileri yakından takip etmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına sürekli yenilenerek cevap vermektedir.
VİZYONUMUZ;
Asrımızda hızla artan teknolojik ilerlemelerin alanımızdaki yansımalarını müşterilerimize aktararak sürekli olarak kalitemizi arttırmaktayız.Kuruluşumuzun insan sağlığına, sektörümüzün içerisinde bulunduğu değişim sürecine, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek , katkıda bulunmayı ve lider bir kuruluş olmayı hedeflemektedir. Bu Hedefler ışığında; Hizmette yüksek kalite , ekonomik fiyat, dürüstlük ilkesi ile istikrar sağlamak, Kuruluşumuzun faaliyet alanında bulunan ürünler ile ilgili yenilikleri ve teknolojileri uluslar arası standartlar kapsamında öncelikli olarak ülkemize getirmek ve müşterilerimizin hizmetine sunmak. Müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz ürünlerin, ülkemiz ekonomisine, çevreye, insan ve hayvan sağlığına katkı sağlayan, ürünler olması için sosyal sorumluluk bilinci ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.

ABOUT US

Within a short period of time since the foundation of DOĞTER, Fast, high quality, universal standards and specialized service approach that covers all of Turkey.
With DOĞTER brand, it produces glass balconies and accessories, constantly increasing its quality with its expert staff and high technological facilities. It follows the latest technologies closely. It responds to the needs of its customers by constantly renewing them.
OUR VISION;
We are continuously increasing our quality by transferring the reflections of technological advances which are rapidly increasing in our field to our customers. Our organization aims to be a leading organization by contributing to human health, change process in our industry closely by following technological developments. In the light of these Targets;
To provide stability with high quality, economical price and honesty principle in service, bringing innovations and technologies related to the products of our organization with priority to international standards and bringing them to the service of our customers. We continue to provide services to our customers with products that we offer to our country, the economy of our country, the environment, the social responsibility to be products that contribute to human and animal health.